Tutustu Electric Marinen tuotteisiin UIVA 2022-venenäyttelyssä!

Uivassa venenäyttelyssä on lähes 300 venettä. Ja luvassa on enemmän elämyksiä kuin koskaan ennen. Uusimpana teemana on vapaa-ajan kalastus: kalaveneet, tarvikkeet ja vinkit. Osta liput edullisemmin ennakkoon ja vältä jonot. Uivan perjantai on suuri koeajopäivä, sillä perjantaina kello 16 alkaen on veneiden koeajomahdollisuuksia tarjolla joka laiturilla.

Tule tutustumaan Electric Marinen palveluihin ja tuotteisiin osastolle O8. Electric Marinen osastolta löydät ePropulsion ja E-Tech -sähköpropulsiotuotteet, Super B -litiumakut sekä muut sähköveneilyyn liittyvät tuotteet ja palvelut. Laituripaikalla F8 voit tutustua perinnepuuveneeseen johon olemme tehneet sähkökonversion. Tuotteemme soveltuvat sekä huvi- että ammattikäyttöön. 

Uiva Messut – kuva

Veneilijä, meiltä saat henkilökohtaista palvelua ja tuotteet alan johtavilta valmistajilta. Tule tutustumaan Electric Marinen palveluihin ja tuotteisiin osastolle O8 . Tuotteemme soveltuvat sekä huvi- että ammattikäyttöön.

Messukartta
Slide 1

Super B Litium -akut tuovat uuden ajan akkujärjestelmiin. Kevyet, tehokkaat ja turvalliset Super B LiFePO4 -tuotteet löydät Electric Marinen osastolta

Slide 2

Veneilijä, haluatko että kerromme sinulle kuinka veneilykokemuksestasi tulee entistä parempi? Tutustu osastollamme E-TECH -sähköpropulsiotuotteisiin ja voit säästää aikaa ja rahaa.

Slide 3

Millaista on ajaa sähkövenettä? Tule tutustumaan itse ja pääset kokemaan sähköveneen hiljaisuuden ja helpon käsiteltävyyden. Tule osastollemme ja varaa aika koeajolle.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Jätä yhteydenottopyyntö varataksesi sähköveneen koeajon tai saadaksesi lisätietoa sähköveneistä.