Vene 24-ePropulsion Lehdistötiedote. ePropulsion esittelee yhdessä uuden partnerin Electric Marinen kanssa uudet X-Sarjan ja eLite sähköperämoottorit

08 Helmikuuta 2024

ePropulsion esittelee Vene 24 messuilla kaksi uutta perämoottorimallia. Uusi X sarja sekä uusi eLite sähköperämoottori, yhteistyössä uuden partnerin Electric Marinen kanssa

 Eturintamassa kohti ympäristöystävällisempää meriliikennettä Suomessa

Helsinki, Suomi – ePropulsion, maailman johtava laivojen sähkökäyttöisten propulsiojärjestelmien ja -palvelujen toimittaja, osallistuu tulevaan Helsinki Boat Show -tapahtumaan, joka järjestetään 9.-18.2.2024, jossa se esittelee X-sarjan ja eLite- sähköpropulsiotuotteita. Edustus näyttelyssä tulee uuden kumppanuuden kautta tunnetun suomalaisen maahantuojan Electric Marinen kanssa, joka tunnetaan sitoutumisestaan innovaatioihin ja kestävyyteen meriliikenteessä.

Jani Kylmäluoman vuonna 2015 perustama Electric Marine on ollut edelläkävijä ympäristöystävällisten veneilyratkaisujen edistämisessä Suomessa. Kylmäluoma ilmaisi innostuksensa kumppanuudesta ja totesi: ”Olemme innoissamme voidessamme edustaa ePropulsionia Helsinki Boat Show’ssa. Missiomme sopii täydellisesti ePropulsionin visioon puhtaammasta ja tehokkaammasta meriliikenteestä. Yhdessä pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme huippuluokan sähkökäyttöisiä propulsiojärjestelmiä, edistäen entisestään veneilyalan kestävää kehitystä.”

Myös ePropulsionin markkinointijohtaja Chang Zhao jakoi ajatuksensa yhteistyöstä korostaen kahden yrityksen yhteisiä arvoja. ”Olemme ylpeitä yhteistyöstä Electric Marinen kanssa tuodaksemme innovatiiviset tuotteemme Suomen markkinoille. Electric Marinen asiantuntemuksen ja laadukkaaseen palveluun sitoutumisen ansiosta olemme varmoja, että suomalaiset veneilyharrastajat kokevat saman tason huippuosaamista, jota he ovat tottuneet odottamaan ePropulsionilta.”

Helsinki Boat Showssa osallistujat näkevät äskettäin lanseeratun ePropulsionin X-sarjan ja eLite-tuotteen. Näyttö korostaa ePropulsionin sitoutumista kestävään kehitykseen ja innovaatioihin merikuljetuksissa.

Viimeaikaisista edustuksen muutoksista huolimatta ePropulsion vakuuttaa suomalaisille asiakkailleen, että palvelun ja tuen taso säilyy tasaisena. Kumppanuus Electric Marinen kanssa vahvistaa ePropulsionin omistautumista huippuluokan tuotteiden ja tuen tarjoamiseen paikallisille markkinoille.

Electric Marine toimii ePropulsion-järjestelmien sertifioituna asentajana Suomessa ja tarjoaa avaimet käteen -periaatteella sähkökäyttöisiä propulsioratkaisuja ja laiteasennuksia pätevän henkilöstön toimesta. Kätevästi Vantaalla, vain 25 minuutin päässä Helsingin keskustasta sijaitseva Electric Marine on hyvällä paikalla palvelemaan suomalaisten veneilyn harrastajien tarpeita.

Lisätietoja ePropulsionista ja Electric Marinesta on niiden verkkosivuilla osoitteessa www.epropulsion.com / www.electricmarine.fi

Tervetuloa vierailemaan ePropulsionin osastolla 6H80 Vene 24 näyttelyssä ja koe sähköveneilyn tulevaisuus yhdessä ePropulsionin ja Electric Marinen kanssa.

Lisätietoja: Jani Kylmäluoma/ Toimitusjohtaja Electric Marine 040 8446 700 tai sähköpostilla jani.kylmaluoma@electricmarine.fi

Huomautus toimittajille: Tietoja ePropulsionista:

Ryhmä teknologia yrittäjiä perustivat ePropulsion yrityksen vuonna 2012. Yrityksen johto on sitoutunut kehittämään tinkimättömiä huipputuotteita. Siitä lähtien kun yhtiö julkisti ensimmäisen sähköperämoottorinsa, siitä on nopeasti tullut varteenotettava toimija sähköpropulsiotuotteiden markkinoilla. Tänä päivänä ePropulsion on edustettuna kaikkialla maailmassa.

ePropulsion asetti selkeästi tavoitteekseen tulla maailman johtavaksi alusten ja veneiden sähkökäyttöisten propulsiojärjestelmien ja -palvelujen toimittajaksi. ePropulsion valmistaa ja suunnittelee uraauurtavia tuotteita markkinoiden eturintamassa, ja se tunnetaan kaikkialla maailmassa poikkeuksellisesta tuotelaadustaan, suorituskyvystään ja teknisistä innovaatioistaan.

ePropulsion oli ensimmäinen yritys, joka toi markkinoille harjattoman suoravetoisen sähköperämoottorin ja tarjoaa 1–6 kW:n perämoottoreiden valikoiman Spirit- ja Navy-mallistoissaan. Spirit ja Navy mallisto ovat tunnettuja korkeasta laadusta, hiljaisuudesta ja ympäristöystävällisyydestä ja ne vaativat erittäin vähän huoltoa.

Vuonna 2022 ePropulsion laajensi OEM-valmiuksiaan maailmanlaajuisella debyyttillä H-sarjalla, innovatiivisella 60–250 kW:n sähkömoottorilla 60–100 jalan (18–30 metrin) aluksiin, joiden uppouma on jopa 200 tonnia. Myöhemmin esiteltiin I-sarja, ympäristöystävällinen sähkömoottorisarja, jossa on edistynyt tekniikka, älykkäät ominaisuudet ja ihmiskeskeinen suunnittelu. ePropulsion Smart System Architecture (eSSA) ja IoT-yhteyspalvelun tukemana se tarjoaa käyttäjille vertaansa vailla olevan, helppokäyttöisen, älykkään, turvallisen ja luotettavan kokemuksen.

Fort Lauderdalen kansainvälisessä venenäyttelyssä ja METSTRADE 2023:ssa esitellyssä X-sarjassa on kolme innovatiivista sähköperämoottoria – X12, X20 ja X40 –, jotka tarjoavat nerokkaita ominaisuuksia, joita ei aikaisemmin ole sähköpropulsiojärjestelmissä.

Uusin tuote, eLite 500 W -perämoottori esiteltiin Boot Düsseldorf 2024 -tapahtumassa, ja se on lähtötason tuote ePropulsionin laajassa sähköperämoottorivalikoimassa.

ePropulsion keskittyy edelleen tarjoamaan räätälöityjä ja uraauurtavia palveluita sekä kuluttajille, että OEM-valmistajille kaikkialla maailmassa, tarjoten täysin joustavia ratkaisuja monenlaisiin kaupallisiin ja vapaa-ajan merenkulun sovelluksiin.